AUDYCJE 96 FM:

Rewolucje prawie kuchenne, czyli co nowego u Gabi [ Z Indexem w Londynie]

W kolejnym odcinku audycji Z Indexem w Londynie dowiecie się, co nowego u Gabi Dydak z Zielonej Góry, która mieszka i studiuje w Anglii. Zdradzę już teraz, że nadszedł u niej czas rewolucji!

 
Studentom rewolucja może kojarzyć się z sesją, tym bardziej że ta zbliża się wielkimi krokami. A jak u Gabi z egzaminami?

Z Indexem w Londynie 23.01.2017 cz.1

To się nazywa szczęście, prawda? Jednak warto dodać, że na wszystko Gabi zapracowała, a eseje się same nie napisały. Kolejna nowość to zmiana pracy. W jednej z audycji Gabi twierdziła, że o pracę w Londynie bardzo łatwo. Czy podtrzymuje swoje zdanie?

Z Indexem w Londynie 23.01.2017 cz.2

Zdobycie numeru ubezpieczenia społecznego to naprawdę nic trudnego. Jest nadawany raz na całe życie i konieczny do podjęcia legalnej pracy w Wielkiej Brytanii, dlatego tym bardziej trzeba zadbać, by ta niebiesko – czerwona karta znalazła swoje miejsce w naszym portfelu. Nigdy nie wiadomo, kiedy nadarzy się okazja, by popracować w Londynie. Gabi nadarzyła się szybko. Tydzień rozsyłania CV i już. Odezwały się dwie restauracje. Do kogo należy jedna z nich? Posłuchajcie.

Z Indexem w Londynie 23.01.2017 cz.3

Fiu, fiu, gratulujemy! Gabi zdecydowała się na dzień próbny w obu miejscach, aby mieć możliwość wyboru.

Z Indexem w Londynie 23.01.2017 cz.4

Decyzja zapadła i w sobotę zaczęła się nowa przygoda w życiu bohaterki naszej audycji. A jak w każdej przygodzie są rzeczy, które zaskakują.

Z Indexem w Londynie 23.01.2017 cz.5

A my z niecierpliwością czekamy na kolejny odcinek Z Indexem w Londynie, ten już w następny poniedziałek po 09.00 na fali 96 FM!

Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl+Enter.

Tagi
Zobacz więcej

Powiązane artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Close
X

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close