niedziela , 4 Grudzień 2016
Home / Informacje / Uczelnia / UZ i NBP sponsorują studia
fot. www.sxc.hu
(fot. www.sxc.hu)

UZ i NBP sponsorują studia

Głównym celem projektu jest przekazanie uczestnikom studiów podyplomowych wszechstronnej wiedzy na temat procesu wymiany narodowej waluty oraz mechanizmów funkcjonowania strefy euro.

Zajęcia będą odbywać się w cyklu 14 spotkań sobotnio-niedzielnych, prowadzonych przez ekspertów z zakresu funkcjonowania strefy euro z wiodących ośrodków akademickich w Polsce,  obejmujących od 10 do 15 godzin zajęć (wykładów i ćwiczeń). W ramach każdego spotkania przewidziany jest komentarz aktualnych wydarzeń ekonomicznych (w wymiarze krajowym i międzynarodowym) wpływających na zachowania rynków finansowych i gospodarki. Ponadto zajęcia będą wzbogacane o szczegółową analizą case study oraz animowaną przez prowadzącego zajęcia dyskusją pomiędzy uczestnikami zajęć. Planowane są również wykłady gościnne.

CZAS TRWANIA STUDIÓW: październik 2012r.- czerwiec 2013r.
OPŁATA REKRUTACYJNA 300,00 zł ( w przypadku braku miejsc opłata jest zwracana kandydatowi)
Liczba miejsc : 60 osób
Składanie dokumentów: od 01.10.2012r. do 12.10.2012r.
Ogłoszenie wyników rekrutacji: 15.10.2012r.
WYMAGANE DOKUMENTY: dyplom ukończenia studiów wyższych, podanie na studia podyplomowe,
2 zdjęcia, dowód uiszczenia opłaty rekrutacyjnej (oryginał), kserokopia dowodu osobistego, cv.

Dokumenty przyjmowane są w:

Sekretariacie Prorektora ds. Jakości Kształcenia Uniwersytetu Zielonogórskiego
ul. Licealna 9, Rektorat UZ, 65-246 Zielona Góra
pokój 115 godz. 8.00-15.00, tel: (68) 3283170, 504132426

Więcej informacji na stronie internetowej:

Autor: Biuro Promocji UZ

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close