Home / Sport / Żużel / Taśma w górę – czas zainaugurować nowy sezon
fot. mat. prasowe
Inauguracja sezonu 2014 (fot. mat. prasowe)

Taśma w górę – czas zainaugurować nowy sezon

W sobotnie popołudnie 12 kwietnia Mistrz Polski podejmie w Zielonej Górze Unię Tarnów i będzie to pierwszy pojedynek w polskiej Ekstralidze w sezonie 2014. Bilety są dostępne od wtorku.

Poniżej zamieszczamy cennik wejściówek na poszczególne sektory:

FALUBAZ ZIELONA GÓRA VS. UNIA TARNÓW (godz. 15:30)

Sektory: K1 – K10, B – G, H1 – H3

Bilet normalny – 45 zł

Bilet ulgowy – 35 zł

Bilet dziecięcy – 10 zł

Sektory: A1 – A2

Bilet normalny – 55 zł

Bilet ulgowy – 45 zł

Bilet dziecięcy – 10 zł

Sektory: I – J

Bilet normalny – 65 zł

Bilet ulgowy – 55 zł

Bilet dziecięcy – 10 zł

Sektor VIP:

Bilet normalny – 150 zł

Bilet dziecięcy – 10 zł

W dniu meczu ceny wszystkich biletów za wyjątkiem dziecięcego wzrosną o 5 zł. Program zawodów w cenie 10 złotych będzie dostępny w dniu meczu w kasach przy stadionie.

Bilet ulgowy przysługuje osobom uczącym się do 24 roku życia włącznie (rocznik 1990 i wyżej) oraz powyżej 65 lat włącznie (rocznik 1949 i niżej). Bilet dziecięcy przeznaczony jest dla dzieci do 12 roku życia (rocznik 2002 i wyżej). Osobom niepełnosprawnym poruszającym się na wózkach inwalidzkich przysługują specjalne bilety ulgowe w cenie 1 zł, opiekunowie tych osób zobowiązani są do zakupu biletu, który jest przypisany do ich wieku.

W punktach zamiejscowych wejściówki będą dostępne od piątku 4 kwietnia od godz. 15:00.

Więcej szczegółów można znaleźć na portalu www.falubaz.com.

 

 

 

Autor: Damian Łobacz

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close