ŻUŻEL:

Pierwszy sparing dla Gorzowa. Rewanż już dziś

Dwa wygrane wyścigi i pięć remisów – tak wyglądała statystyaka naszych żużlowców. Jak wspomnieliśmy, najlepiej w Falubazie spisywał się Sasza Loktajev.

Statystyki meczowe (za falubaz.com) prezentują się następująco:

STAL GORZÓW

44

Nr

Zawodnik

1

2

3

4

5

6

7

Suma

9

Krzysztof Kasprzak

d

3

1

2

 

 

 

6

10

Linus Sundstroem

2

2'

3

2

 

 

 

9+1

11

Tomasz Gapiński

3

2

2

3

 

 

 

10

12

Piotr Świderski

0

1'

1'

d

 

 

 

2+2

13

Craig Cook

2'

1'

1

0

 

 

 

4+2

14

Adrian Cyfer

2'

2

 

 

 

 

 

4+1

15

Bartosz Zmarzlik

3

3

3

 

 

 

 

9

 

FALUBAZ ZIELONA GÓRA

34

Nr

Zawodnik

1

2

3

4

5

6

7

Suma

1

Krzysztof Jabłoński

1

0

0

 

 

 

 

1

2

Aleksandr Loktaev

3

3

2

 

 

 

 

8

3

Grzegorz Walasek

1'

3

2

1

1

 

 

8+1

4

Andreas Jonsson

2

0

0

3

3

 

 

8

5

Piotr Protasiewicz

1

1

3

 

 

 

 

5

6

Krystian Pieszczek

1

d

0

2

 

 

 

3

7

Alex Zgardziński

d

0

 

 

 

 

 

0

8

Adam Strzelec

1'

 

 

 

 

 

 

1+1

 

Bieg 1: Loktaev, Sundstroem, Jabłoński, Kasprzak (d) 2:4

Bieg 2: Zmarzlik, Cyfer, PieszczekZgardziński 5:1 (7:5)

Bieg 3: Gapiński, JonssonWalasek, Świderski 3:3 (10:8)

Bieg 4: Zmarzlik, Cook, ProtasiewiczZgardziński 5:1 (15:9)

Bieg 5: Loktaev, Gapiński, Świderski, Jabłoński 3:3 (18:12)

Bieg 6: Walasek, Cyfer, Cook, Jonsson 3:3 (21:15)

Bieg 7: Kasprzak, Sundstroem, ProtasiewiczPieszczek 5:1 (26:16)

Bieg 8: Zmarzlik, Loktaev, Cook, Jabłoński 4:2 (30:18)

Bieg 9: Sundstroem, Walasek, Kasprzak, Jonsson 4:2 (34:20)

Bieg 10: Protasiewicz, Gapiński, Protasiewicz, Świderski, Pieszczek 3:3 (37:23)

Bieg 11: Jonsson, Sundstroem, Walasek, Cook 2:4 (39:27)

Bieg 12: Gapiński, PieszczekStrzelec, Cyfer 3:3 (42:30)

Bieg 13: Jonsson, Kasprzak, Walasek, Świderski (d) 2:4 (44:34)

Autor: Paweł Hekman

Zobacz więcej

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Back to top button
0:00
0:00