ŻUŻEL:

Czekolada w dłoń i na prezentację do amfiteatru!

W sobotę namiastka tego, co czeka nas w przyszłym sezonie w PGE Ekstralidze. O 17:00 rozpocznie się prezentacja Falubazu Zielona Góra w wersji na sezon 2019.

Do Winnego Grodu przyjedzie cała drużyna, która powalczy o ligowe punkty w przyszłym sezonie. Po latach impreza wraca do amfiteatru.

Na pewno będzie fajna atmosfera, wiem, że mocno szykują się kibice. Będzie doping, oprawa, przywitanie nowych twarzy i taka namiastka atmosfery, która będzie w trakcie sezonu. To też posezonowa okazja do spotkania się z przyjaciółmi, z którymi chodzi się na mecze i spędzenia godziny, może godziny z małym hakiem w fajnej atmosferze.Marcin Grygier, dyrektor ds. marketingu w Falubazie Zielona Góra

Kibice obejrzą m.in. film podsumowujący sezon 2018. Dla Nickiego Pedersena, Martina Vaculika, a także juniora Norberta Krakowiaka będzie to pierwsza okazja do spotkania z zielonogórskimi kibicami już w roli zawodników Falubazu. Obcokrajowcy w chwili podpisania umowy z uznaniem wypowiadali się o fanach Falubazu.

Myślę, że to jest mimo wszystko mówione bez kurtuazji. Miałem okazję przeprowadzać wywiad z Martinem przy okazji prezentowania w Falubazie, byłem też w Danii przy wywiadzie z Nickim i oni mówią bez nacisku i szczerze, że Falubaz w światku żużlowym kojarzy się im ze wsparciem kibiców. Wiedzą, że pierwszy kontakt nastąpi właśnie w amfiteatrze i jakby człowiek nie był doświadczony, ile lat na żużlu nie jeździł, to ten dreszczyk emocji zawsze jest.Marcin Grygier, dyrektor ds. marketingu w Falubazie Zielona Góra

Bramy amfiteatru zostaną otwarte o 16:30. Wstęp jest wolny, ale klub prosi, aby kibice przynieśli po tabliczce czekolady. Słodycze znajdą się później w świątecznych paczkach, które klub rozda potrzebującym i chorym dzieciom w ramach Falubazowych Mikołajek.

Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl+Enter.

Tagi
Zobacz więcej

Powiązane artykuły

Close
Close
X

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close