KULTURA:

Przepisy studentki Kory :-) Część 7.

Jeśli znacie fajne przepisy, zróbcie kilka zdjęć i dajcie nam znak! gazeta@uzetka.pl – w temacie maila “mój przepis” 🙂
Smażony ser
 
Składniki:
Ser Camembert
Bułka tarta
Jajko
Olej

 
1.    Ser obtoczyć w jajku i w bułce tartej.
 
 
2. Następnie smażyć na patelni, aż się zarumieni.
 
 
3. Spożywać na ciepło, gdy jest miękki.Idealnie pasuje do niego sałata lodowa z oliwą, żurawina lub dżem z czerwonej albo czarnej porzeczki.
 
 
Smacznego!

Autor: Kornelia Kornosz, fot. Wojciech Waloch

Zobacz więcej

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Back to top button
0:00
0:00