UCZELNIA:

Wszystkie smaki świata w jednym miejscu! [FESTIWAL NAUKI 2017]

Zespół Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego dogadza podniebieniom uczestnikom Festiwalu Nauki. Kuchnia meksykańska, hiszpańska, indyjska, to tylko niektóre z propozycji!

Indyjskie pierożki, sajgonki, hiszpańskie krokieciki z tuńczykiem i zieminiakami, czy tartaletki – m.in. takich potraw można spróbować na stadionie przy Wyspiańskiego. Przybyli na festiwal idą z zapachami, a na stanowisku Zespołu Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego jest w czym wybierać! Szczegóły przybliża Mateusz Halkowicz, nauczyciel w zielonogórskim ZSiPKZ.

Mateusz Halkowicz

Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl+Enter.

Tagi
Zobacz więcej

Powiązane artykuły

Close
X

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close