UCZELNIA:

Agrotechnika zamknięta w logo. Konkurs Wydziału Zamiejscowego UZ

Połączenie Uniwersytetu Zielonogórskiego z PWSZ w Sulechowie to nie koniec przemian na uczelni. Instytut Zarządzania i Inżynierii Rolnej Wydziału Zamiejscowego UZ stanie się Instytutem Nauk o Żywności i Agrotechniki. Stąd konieczność zmiany znaku graficznego.

Wydział Zamiejscowy ogłosił ogólnopolski konkurs na logo instytutu. Zwycięska praca będzie wykorzystywana w celach identyfikacyjnych, informacyjnych czy korespondencyjnych. Znajdzie się na plakatach, wydawnictwach uczelni i materiałach elektronicznych.

Projekt powinien być wykonany w wersji czarno-białej i kolorowej. Maksymalny wymiar to 150 na 150 milimetrów. Logo należy zaprezentować również w najmniejszym czytelnym pomniejszeniu. Praca musi być dostarczona także na płycie CD w rozmiarze A4, formacie tiff i rozdzielczości 300 dpi lub formacie jpg i rozdzielczości 200 dpi oraz formacie wektorowym cdr lub ai.

Ponadto logo ma odnosić się do tradycji i nowoczesności uczelni, podkreślać jej praktyczny profil kształcenia, a także – korespondować ze znakiem Lubuskiego Ośrodka Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych.

Logo Lubuskiego Ośrodka Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych, źródło: loiiwa.com.pl

Prace można składać do 3 listopada do godziny 14:00 na adres:

Instytut Zarządzania i Inżynierii Rolnej

Wydział Zamiejscowy w Sulechowie Uniwersytetu Zielonogórskiego

Kalsk 67

66-100 Sulechów

z dopiskiem: Konkurs na opracowanie logo Instytutu Nauk o Żywności i Agrotechniki.

Ogłoszenie wyników – 7 listopada. Regulamin konkursu dostępny na stronach wzs.uz.zgora.pl i uz.zgora.pl.

Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl+Enter.

Tagi
Zobacz więcej

Powiązane artykuły

Close
X

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close