marzec, 2021
śro10mar17:0020:00Wołowina i steki17:00 - 20:00 Studio Kulinarne Look&CookRodzaj imprezy:Impreza
Opis
Zapraszamy na kuchnię autorską Macieja Ostrowskiego Menu steki. - Siekany tatar z polędwicy wołowej z gorczycą, kaparami, olejem z pierwszego tłoczenia, marynowanymi kurkami, kawiorem I domową focaccią. - Polik wołowy z ziemniaczany puree
Opis
Zapraszamy na kuchnię autorską Macieja Ostrowskiego
Menu steki.
– Siekany tatar z polędwicy wołowej z gorczycą, kaparami, olejem z pierwszego tłoczenia, marynowanymi kurkami, kawiorem I domową focaccią.
– Polik wołowy z ziemniaczany puree I karmelizowanymi pietruszkami z ziemniaczanym chipsem.
– Stek z polędwicy wołowej z marynowanymi grillowanymi warzywami I pieczonym ziemniakiem z aioli.
– Stek z dojrzewającego antrykotu na rzymskiej sałacie w pikantnym vinegrette,
sezonowymi pomidorami, anchovis I pieczonymi burakami w miodzie.
https://www.facebook.com/events/141258287632956/
Czas
(środa) 17:00 - 20:00
Lokalizacja
Studio Kulinarne Look&Cook
Studio Kulinarne Look&Cook