Wiosenny obiad – Mały, Duży, Nastoletni Kucharz

Za oknem coraz częściej króluje słońce, mamy wtedy ochotę na lekkie i pożywne smakołyki. Lekki, wiosenny obiad, który sprawi,
że dzień będzie jeszcze bardziej kolorowy. Przygotujemy m.in. zupa ze szczawiu, kotleciki jajeczne, lekki wiosenny strudel oraz deser. Zapraszamy – To musi być smaczne!

Mały Kucharz (4-7 lat) – wtorek, środa godzina 17:00-18:30
Duży Kucharz (7-10 lat) – poniedziałek 17:00-18:30, sobota 11:00-12:30
Nastoletni Kucharz (11+) – czwartek 17:00-19:30

Zapisy: http://rezerwacje.encerece.com/

Close
Close
X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close