styczeń, 2018

czw18sty17:3019:30Wege-kuchnia #217:30 - 19:30 Gajowa 54 Zielona Góra Rodzaj imprezy:Warsztaty

Opis

Zapraszamy na kolejny warsztat kulinarny, na którym będzie można poznać tajemnice kuchni roślinnej.

Co właściwie jedzą weganie i czym się różnią od wegetarian?
Skąd brać białko, żelazo, wapń?
A co z dziećmi, nastolatkami, kobietami w ciąży, sportowcami?
Co właściwie zrobić z tofu? Jak smakuje tempeh? Co to jest seitan?

Warsztat rozpocznie się od krótkiej prelekcji o wegetarianizmie i weganizmie, ale przede wszystkim będziemy razem przyrządzać, gotować, a potem razem jeść.
Zapewniamy produkty.
Uczestnicy otrzymają przepisy.

Warsztat prowadzi Marta Jermaczek-Sitak, ekolożka, mentorka w Wolnej Szkole, wegetarianka z 19-letnim stażem.

Inwestycja:
50 zł osoba dorosła
Dziecko 10 zł, do 4 lat gratis
Studenci 30 zł
Bilet rodzinny 90 zł
Społeczność Wolnej Szkoły (dzieci, rodzice, kadra) 50% rabat 🙂

Liczba miejsc ograniczona.
Zapisy: pracowniasps@gmail.com

Czas

(Czwartek) 17:30 - 19:30

Lokalizacja

Pracownia Żyrafa

Gajowa 54 Zielona Góra

Powiązane artykuły

Close
X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close