SUSHI – Michał Przybysz

STOPIEŃ II
Michał Przybysz sushi szef Sendai Sushi od wielu lat związany z branżą gastronomiczną. W Akademii Kurta Schellera poznał kuchnię fusion a pod okiem Jeana Bosa nowoczesną kuchnię molekularną. Kuchnią japońską zaczął się bliżej interesować ponad 10 lat temu. Na własną rękę zgłębiał jej tajniki, spełniając przy okazji marzenie o podróży do Japonii. Kreatywny sushi master, prawdziwy pasjonat, twórca Sendai Sushi – renomowanej restauracji sushi przy ul. Piotrkowskiej w Łodzi.

Warsztaty poprowadzi na rybach:
– Łosoś
– Tuńczyk
– Maślana
– Krewetka surowa 16/20
– krewetka ebi 5L

Program:
II stopień to powtórzenie praktyki z robienia sushi, ryż, zalewa do ryżu, tatary, sushi chirashi, zupa miso, gotowanie ośmiornicy w zielonej herbacie, sashimi z łososia, tuńczyka, maślanej, ośmiornicy, krewetki. Zrobimy agedashi tofu, to jest danie wegetariańskie, smażone tofu z katsuobushi, żele do dekoracji SUSHI
Degustacja

CENA 295 zł od osoby

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów są sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

Close
Close
X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close