styczeń, 2022

czw27sty17:0020:00RYBY i OWOCE MORZA17:00 - 20:00 Studio Kulinarne Look&CookRodzaj imprezy:Impreza

Opis

Choć wkroczyły na polskie stoły względnie niedawno, cieszą się niebywałą i wciąż rosnącą popularnością. Owoce morza naturalnie dopełniają morskie menu i są znakomitą alternatywą (lub dopełnieniem) dla ryb. Często nie wiemy jednak, jak się za nie zabrać, by wydobyć z potraw maksimum smaku i aromatu. Warsztaty kulinarne ryby i owoce morza, prowadzone przez Macieja Ostrowskiego, są świetną okazją, by zgłębić tajniki i opanować kilka przydatnych kulinarnych umiejętności.

MENU:

Ryby i owoce morza:

Ceviche z tuńczyka, guacamole, smażone kapary, szczypior, domowe pieczywo.

Yakitori z krewetek i przegrzebek, stir fry z kiełków i warzyw z grzybami shi take.

Filet z pstrąga, puree z karmelizowanej pietruszki, pak choy w sosie hoisin z chilli i sezamem.

Pieczona ośmiornica z warzywami i ziemniakami z wędzoną papryką.

https://www.facebook.com/events/2918686235022945/

Czas

(Czwartek) 17:00 - 20:00

Lokalizacja

Studio Kulinarne Look&Cook

Studio Kulinarne Look&Cook

Back to top button
0:00
0:00
X