Pizza Party

Pizza jest jedną z najpopularniejszych potraw na świecie. Bez trudu znajdziecie ją w każdym kraju. Włosi stworzyli wiele doskonałych kompozycji.Nowe propozycje IVO Violante Chef są inspirowane podróżą na Bari. Nie ograniczajmy się do tradycyjnych wersji – smakujmy wszystkie!

MENU:
– Focaccia Barese
– Pizza d’estate. Wiosenna pizza z grillowanymi warzywami, serem feta i świeżymi ziołami
– Pizza Panzerotti: pizza w kształcie pieroga z serem mozzarella z mleka bawolego z sosem pomidorowym, smażona w głębokim tłuszczu.

Cena 195 zł od osoby

Warsztaty poprowadzi najsympatyczniejszy Włoch IVO Violante Chef z restauracji Wino i Grono, pochodzący z Werony uczestnik telewizyjnego show Top Chef z Modestem Amaro, kucharz restauracji w Miami, Wenecji, Nowym Jorku i legendarnej La Cirque w Paryżu, uczeń Alaina Ducassa, a aktualnie zakochany w Polsce i Zielonej Górze.. Gotował m.in. dla Umy Thurman, Al’a Pacino, Roberta de Niro a teraz gotuje z nami!

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

https://www.facebook.com/events/920490344792052/

Close
Close
X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close