luty, 2018

wto06lut17:0020:00Owoce morza17:00 - 20:00 Studio Kulinarne Look&Cook. ul. Lotników 6, 65-138 Zielona GóraRodzaj imprezy:Warsztaty

Opis

Kolacja z tematem przewodnim „ Owoce morza”
Z Arkadiuszem Dziakowskim przygotujemy – ostrygi, krewetki, przegrzebki i inne żyjątka z głębin na zimno, gorąco.

MENU:
ostrygi z salsą cytrusową
shrimp bisk (krem z krewetek)
krewetki z ośmiornicą kolędrą mango i Ananasem
przegrzebki z winem i żelem z malin

CENA 250 zł / osoba

Arkadiusz Dziakowski szef kuchni Malarska 25 nagradzany samouk Lubi adrenalinę – równie chętnie bierze udział w stresujących zawodach kucharzy, jak i skokach ze spadochronem. Kocha gotować i nie boi się ani wyzwań, ani łączenia smaków. Poszerza swoje kulinarne horyzonty w każdym możliwym miejscu i o każdej porze. Gotuje od zawsze i z pasji uczynił sposób na życie. Zapamiętajcie jego nazwisko – jeszcze nieraz o nim usłyszymy.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

Czas

(Wtorek) 17:00 - 20:00

Lokalizacja

Studio Kulinarne Look&Cook

Studio Kulinarne Look&Cook. ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra

Powiązane artykuły

Close
X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close