French macarons

Zakochaliśmy się w “makaronikach”, w sposobie wykonania okrytym sekretami związanymi z pieczeniem, w kolorach i “ganachach”.
Najlepsze CIACHO ŚWIATA!
Warsztat, cieszący się niesamowitą popularnością.
Zajęcia poświęcone najbardziej wymagającym francuskim wypiekom, french macarons.
Skomponujemy połączenie smaku i koloru, poznamy historię tych wytwornych ciastek, oraz zapoznamy się z nowymi trendami w zdobieniu macaron’s.

Warsztaty obejmują naukę krok po kroku, wypieku daszków makaroników ,jak i wykonanie kremów zwanych ganache.
Wszystkie wypieki, oraz przepisy zabierzecie do domu.

Propozycja nowych smaków:

–marakuja
– czekolada z rodzynką w rumie
– wanilia z czerwonym pieprzem

cena 180 zł od osoby

Magdalena Jarętowska czyli Znowu jej się upiekło… Sztuki makaronowania uczyła się we Francji. Lubi łączyć ze sobą smaki nieoczywiste. Największy jej nałóg to masło i i cukier.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

Close
Close
X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close