styczeń, 2018

śro24sty17:0020:00Domowa piekarnia17:00 - 20:00 Studio Kulinarne Look&Cook. ul. Lotników 6, 65-138 Zielona GóraRodzaj imprezy:Warsztaty

Opis

Propozycja dla fanów domowych wypieków. Samodzielne upieczenie chleba czy bułek nie jest trudne. Kromka domowego pieczywa bez ulepszaczy smakuje po prostu wyjątkowo. A ten zapach unoszący się nad kuchnią to po prostu nisamowite!

Menu:
– chleb na zakwasie z kiszonej kaszy jaglanej
– czarne bułki i bajgle
– babka drożdżowa pieczona na maślankce z bakaliami
– podpłomyki gryczane z kwaśną śmietaną

CENA 180 zł od osoby

Warsztat poprowadzi Arkadiusz Dziakowski
Arkadiusz Dziakowski szef kuchni Malarska 25 z Wrocławia nagradzany samouk. Lubi adrenalinę – równie chętnie bierze udział w stresujących zawodach kucharzy, jak i skokach ze padochronem. Kocha gotować i nie boi się ani wyzwań, ani łączenia smaków. Poszerza swoje kulinarne horyzonty w każdym możliwym miejscu i o każdej porze. Gotuje od zawsze i z pasji uczynił sposób na życie. Zapamiętajcie jego nazwisko – jeszcze nieraz o nim usłyszymy.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218
506 048 506

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

Czas

(środa) 17:00 - 20:00

Lokalizacja

Studio Kulinarne Look&Cook

Studio Kulinarne Look&Cook. ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra

Powiązane artykuły

Close
X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close