luty, 2018

sob10lut15:0018:00Desery Paleo15:00 - 18:00 Studio Kulinarne Look&Cook. ul. Lotników 6, 65-138 Zielona GóraRodzaj imprezy:Warsztaty

Opis

Desery Paleo przygotowane pod okiem Mistrza kuchni Pawła Jackowskiego, autora bloga Paleo dla opornych
1. Bezglutenowy jabłecznik
2. Nadziewane babeczki jaglane
3. Mleko kokosowe
4. Masło kokosowe
5. Fondue czekoladowe z owocami
W życiu każdego, kto jest na diecie, przychodzi taki czas, że chce się coś słodkiego. Jak jednak zrobić coś dobrego, co będzie zdrowe i co najważniejsze – smaczne i efektowne.
Wszyscy chcielibyśmy być bohaterami w swojej kuchni i zaskoczyć rodzinę, przyjaciół pyszną kawą i czymś dobrym do kawy.
Zamysłem głównym jest stworzenie deserów nie zawierających:
– Glutenu
– Nabiału
– Cukru
W dzisiejszym świecie pełnym alergii i nietolerancji pokarmowych, trzeba sobie jakoś radzić. Jeśli chcesz, przyjdź, zobaczysz i nauczysz się czegoś nowego i smacznego. Gotować będziemy w miłej, wesołej atmosferze, okraszonej garściami anegdot z 20 letniego doświadczenia pracy w kuchni. Ponadto Paweł chętnie opowie o tym jak dieta może wspomóc powrót do zdrowia, jak schudł 50 kg, jak zaczęły odrastać włosy, przestały boleć stawy, poprawiła się skóra i inne „cuda”.

CENA 180 zł od osoby

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów sa sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

zapisy: studio@lookandcook.com.pl
tel 501 245 218
tel 506 048 506

Czas

(Sobota) 15:00 - 18:00

Lokalizacja

Studio Kulinarne Look&Cook

Studio Kulinarne Look&Cook. ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra

Powiązane artykuły

Close
X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close