luty, 2022

wto08lut17:0020:00AZJATYCKI STIR & FRY17:00 - 20:00 Studio Kulinarne Look&CookRodzaj imprezy:Impreza

Opis

Street food, kuchnia uliczna, co warto spróbować, co trzeba spróbować, … My street food uwielbiamy

Menu:
PAD KHA PAO NEUX polędwica wołowa z woka z chili i tajską bazylią
KHAO PAD KAI DAO ryż jaśminowy z woka ze smażonym jajkiem i marynowanym ogórkiem
GAI PAD MED kurczak z warzywami i orzechami nerkowca
KLUAY TOD smażone banany z sosem kokosowym

Michał Kowalski
szef kuchni restauracji Why Thai food & wine w Poznaniu i Why Thai food & wine w Warszawie

Gotuję zawodowo od kilkunastu lat. Interesuję się kuchnią Dalekiego Wschodu ze szczególnym zamiłowaniem do kuchni tajskiej. Oprócz restauracji Why Thai doświadczenie zdobywałem pracując w restauracji The Good View w Chiang Mai oraz podczas podróży po Tajlandii od Krabii na południu, po Bangkok w centrum, aż po Chiang Raj na północy. Zamiłowanie do kuchni posiadam od dziecka.

Potrawy przygotowane przez kursantów w trakcie kursu są przeznaczone do konsumpcji.
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów są sprzęty kuchenne i fartuchy
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc. W zgłoszeniu prosimy wpisać imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

Info:
501 245 218

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

https://www.facebook.com/events/1942781219236058/

Czas

(Wtorek) 17:00 - 20:00

Lokalizacja

Studio Kulinarne Look&Cook

Studio Kulinarne Look&Cook

Back to top button
0:00
0:00
X