czwartek , 8 Grudzień 2016
Home / Sport / Żużel / Zwycięski bój z Polonią
fot. Falubaz
Logo Stelmet Falubaz (fot. Falubaz)

Zwycięski bój z Polonią

składywęgla.pl Polonia Bydgoszcz – 42

1. Greg Hancock – 11+2 (3,3,1*,3,1*)
2. Aleksandr Łoktajew – 9+1 (1,2*,2,3,1)
3. Hans Andersen – 6+1 (2*,1,2,1,0)
4. Robert Kościecha – 3 (3,0,0,-)
5. Krzysztof Buczkowski – 10 (1,3,2,2,2)
6. Szymon Woźniak – 2 (2,0,0)
7. Mikołaj Curyło – 1+1 (1*,0,0,0)

Stelmet Falubaz Zielona Góra – 48
9. Andreas Jonsson – 10 (2,2,3,3,0)
10. Jonas Davidsson – 2+1 (0,1*,1,0)
11. Piotr Protasiewicz – 7+2 (1,0,3,1*,2*)
12. Krzysztof Jabłoński – 2 (0,1,1,-)
13. Jarosław Hampel – 13+1 (3,2*,3,2,3)
14. Patryk Dudek – 14+1 (3,2*,3,2,1,3)
15. Kamil Adamczewski – 0 (0,-,0)

Bieg po biegu:
1. Hancock, Jonsson, Łoktajew, Davidsson 2:4
2. Dudek, Woźniak, Curyło, Adamczewski 3:3 (5:7)
3. Kościecha, Andersen, Protasiewicz, Jabłoński 1:5 (6:12)
4. Hampel, Dudek, Buczkowski, Curyło 5:1 (11:13)
5. Hancock, Łoktajew, Jabłoński, Protasiewicz 1:5 (12:18)
6. Dudek, Hampel, Andersen, Kościecha 5:1 (17:19)
7. Buczkowski, Jonsson, Davidsson, Woźniak 3:3 (20:22)
8. Hancock, Łoktajew, Hancock, Adamczewski 3:3 (23:25)
9. Jonsson, Andersen, Davidsson, Kościecha 4:2 (27:27)
10. Protasiewicz, Buczkowski, Jabłoński, Curyło 4:2 (31:29)
11. Łoktajew, Hampel, Andersen, Davidsson 2:4 (33:33)
12. Hancock, Dudek, Protasiewicz, Woźniak 3:3 (36:36)
13. Jonsson, Buczkowski, Dudek, Curyło 4:2 (40:38)
14. Dudek, Protasiewicz, Łoktajew, Andersen 5:1 (45:39)
15. Hampel, Buczkowski, Hancock, Jonsson 3:3 (48:42)

punktacja: sportowefakty.pl

Autor: Jan Ratajczak

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close