niedziela , 25 Czerwiec 2017
Home / Sport / Żużel / Wysokie loty Stelmetu Falubazu
Logo Stelmet Falubaz (fot. Falubaz)

Wysokie loty Stelmetu Falubazu

W zespole Rafała Dobruckiego nie było dziur co przełożyło się na tak wysoką wygraną. W ekipie Gniezna opór stawiał tylko Matej Zagar, który zdobył 13 pkt.

 

 

Start Gniezno – 30
9. Antonio Lindbaeck – 6 (1,1,2,0,2)
10. Piotr Świderski – 1+1 (0,t,0,-,1*)
11. Sebastian Ułamek – 2+1 (0,0,1*,1)
12. Matej Zagar – 13 (3,3,2,2,2,1)
13. Bjarne Pedersen – 5+1 (2,1,1,1*,0)
14. Oskar Fajfer – 2 (2,0,0,0)
15. Wojciech Lisiecki – 1+1 (w,1*,0)

Stelmet Falubaz Zielona Góra – 60
1. Andreas Jonsson – 8+3 (2*,1*,3,2*,0)
2. Jonas Davidsson 12+2 (3,2,2*,3,2*)
3. Piotr Protasiewicz – 8 (2,3,3,0)
4. Krzysztof Jabłoński – 5+2 (1*,2*,1,1,-)
5. Jarosław Hampel – 14+1 (3,2*,3,3,3)
6. Patryk Dudek – 12 (3,3,3,3)
7. Alex Zgardziński – 1 (1,0,0)

Bieg po biegu:
1. (63,16) Davidsson, Jonsson, Lindbaeck, Ułamek 1:5
2. (64,28) Dudek, Fajfer, Zgardziński, Lisiecki (w/su) 2:4 (3:9)
3. (64,08) Zagar, Protasiewicz, Jabłoński, Ułamek 3:3 (6:12)
4. (64,30) Hampel, Pedersen, Lisiecki, Zgardziński 3:3 (9:15)
5. (64,08) Zagar, Davidsson, Jonsson, Ułamek 3:3 (12:18)
6. (64,78) Protasiewicz, Jabłoński, Pedersen, Fajfer 1:5 (13:23)
7. (64,22) Dudek, Hampel, Lindbaeck, Fajfer, Świderski (t) 1:5 (14:28)
8. (64,98) Jonsson, Davidsson, Pedersen, Lisiecki 1:5 (15:33)
9. (64,50) Protasiewicz, Lindbaeck, Jabłoński, Świderski 2:4 (17:37)
10. (64,41) Hampel, Zagar, Ułamek, Zgardziński 3:3 (20:40)
11. (65,26) Davidsson, Zagar, Pedersen, Protasiewicz 3:3 (23:43)
12. (65,19) Dudek, Jonsson, Ułamek, Fajfer 1:5 (24:48)
13. (65,19) Hampel, Zagar, Jabłoński, Lindbaeck 2:4 (26:52)
14. (65,19) Dudek, Lindbaeck, Świderski, Jonsson 3:3 (29:55)
15. (64,47) Hampel, Davidsson, Zagar, Pedersen 1:5 (30:60)

wyniki:sportowefakty.pl

Autor: Mariusz Malinowski

Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl+Enter.

Komentarze

X

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close