Home / Sport / Żużel / Włókniarz nie odpuścił, ale Falubaz wygrał [MP3]
Archiwum uzetka.pl (fot. archiwum)

Włókniarz nie odpuścił, ale Falubaz wygrał [MP3]

Włókniarz Częstochowa 41:
1. Rafał Szombierski 7+1 (1,3,1*,2)
2. Peter Karlsson 4+1 (0,0,2,2*,0)
3. Grigorij Łaguta 12 (3,3,3,3,0)
4. Artiom Łaguta 5 (0,0,0,2,3)
5. Daniel Nermark 8+1 (2,1,3,1*,1)
6. Artur Czaja 3 (3,0,w)
7. Marcel Kajzer 2+1 (2*,0,0)
 
Stelmet Falubaz Zielona Góra 49:
9. Andreas Jonsson 14 (3,3,2,3,3)
10. Jonas Davidsson 7+3 (2*,2*,1*,0,2)
11. Greg Hancock 9+2 (1*,2,2,3,1*)
12. Rafał Dobrucki 4+2 (2,1*,1*,0)
13. Piotr Protasiewicz 11+1 (3,2,3,1,2*)
14. Adam Strzelec 2 (1,0,1)
15. Patryk Dudek 2+1 (0,1,1*)
 
Bieg po biegu:
1. (62,75) Czaja, Kajzer, Strzelec, Dudek 1:5
2. (60,54) Jonsson, Davidsson, Szombierski, Karlsson 5:1 (6:6)
3. (60,06) G.Łaguta, Dobrucki, Hancock, A.Łaguta 3:3 (9:9)
4. (60,07) Protasiewcz, Nermark, Dudek, Kajzer 4:2 (13:11)
5. (60,09) Szombierski, Hancock, Dobrucki, Karlsson 3:3 (16:14)
6. (59,34) G.Łaguta, Protasiewicz, Dudek, A.Łaguta 3:3 (19:17)
7. (60,13) Jonsson, Davidsson, Nermark, Czaja 5:1 (24:18)
8. (59,71) Protasiewicz, Karlsson, Szombierski, Strzelec 3:3 (27:21)
9. (59,25) G.Łaguta, Jonsson, Davidsson, A.Łaguta 3:3 (30:24)
10. (60,32) Nermark, Hancock, Dobrucki, Kajzer 3:3 (33:27)
11. (59,25) G.Łaguta, Karlsson, Protasiewicz, Davidsson 1:5 (34:32)
12. (60,53) Hancock, Szombierski, Strzelec, Czaja (u/w) 4:2 (38:34)
13. (59,19) Jonsson, A.Łaguta, Nermark, Dobrucki 3:3 (41:37)
14. (60,34) A.Łaguta, Davidsson, Hancock, Karlsson 3:3 (44:40)
15. (59,34) Jonsson, Protasiewicz, Nermark, G.Łaguta 5:1 (49:41)
 
Następne spotkanie zielonogórzanie rozegrają w niedzielę, 8 maja w Gorzowie z Caelum Stalą.

Autor: Jakub Lesiński, Maciej Juszczak

Komentarze

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close