niedziela , 11 Grudzień 2016
Home / Sport / Żużel / Stelmet Falubaz z Marmą tylko na remis [Aktualizacja MP3]
(fot. Wojciech Gąsiewski)

Stelmet Falubaz z Marmą tylko na remis [Aktualizacja MP3]

A tak drużyna z Winnego Grodu zdobyła tylko 2 punkty do ligowej tabeli – jeden za remis i drugi dodatkowy bonus. Warto zaznaczyć, że rzeszowianie zastosowali w tym meczu pełne zastępstwo zawodnika za Rafała Okoniewskiego, natomiast w drużynie Stelmet Falubazu zadebiutował Grzegorz Zengota. Popularny “Zengi” zdobył 7 punktów w pięciu startach.
 
PGE Marma Rzeszów 45:
1. Chris Harris 10 (2,1,2,2,0,3)
2. Maciej Kuciapa 1+1 (0,0,1*,0,-)
3. Rafał Okoniewski ZZ
4. Lee Richardson 11+1 (3,u,2,3,2*,1)
5. Jason Crump 15 (2,3,3,2,3,2)
6. Dawid Lampart 8+1 (3,1,1*,2,1)
7. Łukasz Kret 0 (0,0,0)
 
Stelmet Falubaz 45:
9. Greg Hancock 6 (1,2,3,0,d)
10. Grzegorz Zengota 7 (3,0,0,2,2)
11. Andreas Jonsson 14 (2,3,3,3,3)
12. Jonas Davidsson 3 (0,1,1,1)
13. Piotr Protasiewicz 9+1 (3,2,3,1*,d)
14. Patryk Dudek 3 (2,0,1,)
15. Adam Strzelec 3+1 (1*,1,1)
 
Bieg po biegu:
1. Lampart, Dudek, Strzelec, Kret 3:3
2. Zengota, Harris, Hancock, Kuciapa 4:2 (7:5)
3. Richardson, Jonsson, Harris, Davidsson 2:4 (9:9)
4. Protasiewicz, Crump, Strzelec, Kret 4:2 (13:11)
5. Jonsson, Harris, Davidsson, Kuciapa 4:2 (17:13)
6. Crump, Protasiewicz, Strzelec, Richardson 3:3 (20:16)
7. Crump, Hancock, Lampart, Zengota 2:4 (22:20)
8. Protasiewicz, Harris, Kuciapa, Dudek 3:3 (25:23)
9. Hancock, Richardson, Lampart, Zengota 3:3 (28:26)
10. Jonsson, Crump, Davidsson, Kret 4:2 (32:28)
11. Richardson, Zengota, Protasiewicz, Kuciapa 3:3 (35:31)
12. Jonsson, Lampart, Dudek, Harris 4:2 (39:33)
13. Crump, Richardson, Davidsson, Hancock 1:5 (40:38)
14. Harris, Zengota, Lampart, Hancock (d2) 2:4 (42:42)
15. Jonsson, Crump, Richardson, Protasiewicz (d1) 3:3 (45:45)

Autor: Jakub Lesiński, Mariusz Malinowski

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close