Home / Sport / Żużel / Sajfutdinov rządził w Krsko!
fot. Benedykt Jach
(fot. Benedykt Jach)

Sajfutdinov rządził w Krsko!

Wyniki za Sportowe Fakty:
 
1. Emil Sajfutdinov – Rosja (3,3,3,3,3,3,6) 24 + 1 miejsce w finale
2. Rune Holta – Polska (2,3,2,2,3,3,4) 19 + 2 m. w finale
3. Tomasz Gollob – Polska (3,2,1,2,0,2,2) 12 + 3 m. w finale
4. Nicki Pedersen – Dania (0,2,3,1,2,2,w) 10 + 4 m. w finale
5. Jason Crump – Australia (3,2,0,3,3,1) 12
6. Greg Hancock – USA (2,2,1,3,w,1) 9
7. Leigh Adams – Australia (2,0,3,3,1,0) 9
8. Scott Nicholls – Wielka Brytania (0,3,2,2,0,0) 7
9. Kenneth Bjerre – Dania – Dania (0,0,3,2,2) 7
10. Matej Zagar – Słowenia (0,3,2,0,2) 7
11. Grzegorz Walasek – Polska (3,1,1,0,1) 6
12. Fredrik Lindgren – Szwecja (2,1,2,0,1) 6
13. Hans Andersen – Dania (1,0,u,1,3) 5
14. Andreas Jonsson – Szwecja (1,1,1,1,1) 5
15. Chris Harris – Wielka Brytania (1,1,u,0,2) 4
16. Sebastian Ułamek – Polska (1,0,0,1,0) 2
 
R1. Izak Santej – Słowenia NS
R2. Aleksander Conda – Słowenia NS
 
Bieg po biegu:
1. Crump, Hancock, Harris, Nicholls
2. Walasek, Adams, Ułamek, Pedersen
3. Gollob, Holta, Andersen, Bjerre
4. Sajfutdinov, Lindgren, Jonsson, Zagar
5. Sajfutdinov, Crump, Walasek, Andersen
6. Zagar, Gollob, Harris, Adams
7. Holta, Hancock, Lindgren, Ułamek
8. Nicholls, Pedersen, Jonsson, Bjerre
9. Adams, Holta, Jonsson, Crump
10. Bjerre, Lindgren, Walasek, Harris (u)
11. Pedersen, Zagar, Hancock, Andersen (u)
12. Sajfutdinov, Nicholls, Gollob, Ułamek
13. Crump, Bjerre, Ułamek, Zagar
14. Sajfutdinov, Holta, Pedersen, Harris
15. Hancock, Gollob, Jonsson, Walasek
16. Adams, Nicholls, Andersen, Lindgren
17. Crump, Pedersen, Lindgren, Gollob
18. Andersen, Harris, Jonsson, Ułamek
19. Sajfutdinov, Bjerre, Adams, Hancock (u/w)
20. Holta, Zagar, Walasek, Nicholls
 
Półfinały:
21. Sajfutdinov, Gollob, Hancock, Adams
22. Holta, Pedersen, Crump, Nicholls
 
Finał:
23. Sajfutdinov (6), Holta (4), Gollob (2), Pedersen (w/su)
 

Autor: Marcin Krzywicki

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close