Home / Sport / Żużel / Remis, który daje finał!
fot.
(fot. )

Remis, który daje finał!

Falubaz Zielona Góra 45:
1. Greg Hancock 13 (3,3,2,3,2) 
2. Grzegorz Zengota 2+1 (1,0,1*,0) 
3. Rafał Dobrucki 8 (3,0,0,2,3) 
4. Niels Kristian Iversen 6+1 (0,1,3,0,2*) 
5. Piotr Protasiewicz 7+1 (2,3,0,1,1*) 
6. Patryk Dudek 8+1 (3,1*,0,3,1) 
7. Aleksandr Loktajev 1 (1) 

Betard WTS Wrocław 45:
9. Kenneth Bjerre 8+1 (2,2,1*,3,0) 
10. Daniel Jeleniewski 6+1 (0,1*,2,3) 
11. Piotr Świderski 7+2 (2,1*,2,2*,0) 
12. Leon Madsen 7+2 (1*,2,1*,2,1) 
13. Jason Crump 13 (3,3,3,1,3) 
14. Maciej Janowski 2+1 (d,0,2*,0,d) 
15. Dennis Andersson 2 (2) 

Bieg po biegu: 
1. Dudek, Andersson, Łoktajew, Janowski (d/start) 2-4 
2. Hancock, Bjerre, Zengota, Jeleniewski 2-4 (4-8) 
3. Dobrucki, Świderski, Madsen, Iversen 3-3 (7-11) 
4. Crump, Protasiewicz, Dudek, Janowski 3-3 (10-14) 
5. Hancock, Madsen, Świderski, Zengota 3-3 (13-17) 
6. Crump, Janowski, Iversen, Dobrucki 5-1 (18-18) 
7. Protasiewicz, Bjerre, Jeleniewski, Dudek 3-3 (21-21) 
8. Crump, Hancock, Zengota, Janowski 3-3 (24-24) 
9. Iversen, Jeleniewski, Bjerre, Dobrucki 3-3 (27-27) 
10. Dudek, Świderski, Madsen, Protasiewicz 3-3 (30-30) 
11. Jeleniewski, Dobrucki, Crump, Zengota 4-2 (34-32) 
12. Hancock, Świderski, Dudek, Janowski (d/start) 2-4 (36-36) 
13. Bjerre, Madsen, Protasiewicz, Iversen 5-1 (41-37) 
14. Dobrucki, Iversen, Madsen, Świderski 1-5 (42-42) 
15. Crump, Hancock, Protasiewicz, Bjerre 3-3 (45-45)

  
Więcej o tym meczu w poniedziałek w Sportowym Salonie Fryzjerskim. Początek na antenie Akademickiego Radia Index o godzinie 20:00.

Autor: Radio Index

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close