Home / Sport / Żużel / Protasiewicz ponownie w Grand Prix!
Archiwum uzetka.pl (fot. archiwum)

Protasiewicz ponownie w Grand Prix!

Wyniki:
1. Antonio Lindbaeck (Szwecja) – 12+3 (3,3,3,t,3)
2. Bjarne Pedersen (Dania) – 12+2 (3,2,2,2,3)
3. Piotr Protasiewicz (Polska) – 11 (2,3,1,2,3)
———————————————————————
4. Martin Vaculik (Słowacja) – 10 (2,t,2,3,3)
5. Krzysztof Kasprzak (Polska) – 10 (1,3,2,2,2)
6. Peter Ljung (Szwecja) – 8 (0,3,3,0,2)
7. Leon Madsen (Dania) – 8 (0,2,1,3,2)
8. Sebastian Ułamek (Polska) – 6 (3,0,3,0,0)
9. Krzysztof Buczkowski (Polska) – 6 (1,2,0,3,0)
10. Joonas Kylmaekorpi (Finlandia) – 6 (t,1,3,1,1)
11. Jesper B. Monberg (Dania) – 6 (3,1,0,0,2)
12. Grzegorz Walasek (Polska) – 6 (2,2,1,1,0)
13. Matej Zagar (Słowenia) – 6 (2,1,2,1,d)
14. Hans Andersen (Dania) – 5 (1,1,1,1,1)
15. Simon Gustafsson (Szwecja) – 4 (t,0,0,3,1)
16. Davey Watt (Australia) – 3 (1,0,0,2,)
17. Wiktor Gołubowskij (Rosja) – 1 (0,0,0,w,1)
18. David Ruud (Szwecja) – 0 (u/-)
 
Bieg po biegu:
1. Monberg, Protasiewicz, Watt, Ljung, Gustafsson (t)
2. Ułamek, Zagar, Buczkowski, Gołubowskij
3. Pedersen, Walasek, Andersen, Watt
4. Lindbaeck, Vaculik, Kasprzak, Madsen
5. Kasprzak, Pedersen, Monberg, Ułamek
6. Lindbaeck, Walasek, Zagar, Gustafsson
7. Protasiewicz, Buczkowski, Kylmaekorpi, Watt
8. Ljung, Madsen, Andersen, Gołubowskij
9. Kylmaekorpi, Zagar, Madsen, Monberg
10. Ułamek, Vaculik, Andersen, Gustafsson
11. Lindbaeck, Pedersen, Protasiewicz, Gołubowskij
12. Ljung, Kasprzak, Walasek, Buczkowski
13. Buczkowski, Watt, Andersen, Monberg, Lindbaeck (t)
14. Gustafsson, Kasprzak, Kylmaekorpi, Gołubowskij (w)
15. Madsen, Protasiewicz, Walasek, Ułamek
16. Vaculik, Pedersen, Zagar, Ljung
17. Vaculik, Monberg, Gołubowskij, Walasek
18. Pedersen, Madsen, Gustafsson, Buczkowski
19. Protasiewicz, Kasprzak, Andersen, Zagar (d)
20. Lindbaeck, Ljung, Kylmaekorpi, Ułamek
21. Lindbaeck, Pedersen
 
wyniki: sportowefakty.pl

Autor: Jakub Lesiński

Jeśli znajdziesz błąd, zaznacz go i wciśnij Ctrl+Enter.

Komentarze

X

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close