Home / Sport / Żużel / Piąta lokata Stelmetu Falubazu w Częstochowie
fot. Falubaz
Logo Stelmet Falubaz (fot. Falubaz)

Piąta lokata Stelmetu Falubazu w Częstochowie

Zielonogórzanie przyzwyczaili do dobrych występów na torze w Częstochowie, na którym zazwyczaj zdobywali sporo punktów. Tymczasem nasz trzyosobowy zespół wywalczył w sumie jedynie 11 oczek. Najlepiej znający ten tor, Adam Strzelec, który w rozgrywkach ligowych broni barw Włókniarza zdobył 4 oczka, dwukrotnie przyjeżdżając na drugim miejscu. Joker w jednym ze swoich biegów został wykluczenie za upadek. Dobrze dzisiejszy turniej zaczęła pozostała dwójka. Kamil Adamczewski z Alexem Zgardzińskim podwójnie pokonali parę Stali Rzeszów. Niestety były to ostatnie zdobyte punkty na rywalach.

Bieg po biegu:
1. (66,07) Czaja, Piosicki, Łęgowik, Nowak
2. (65,15) P. Przedpełski, Cyfer, Cyran, Pulczyński
3. (66,53) Zgardziński, Adamczewski, Gaschka, Cyło (u4)
4. (65,97) Cyran, Malczewski, Łęgowik, Ł. Kaczmarek
5. (65,25) Pulczyński, Strzelec, Ł. Przedpełski, Zgardziński
6. (65,31) Piosicki, D. Kaczmarek, Rempała, Cyło
7. (65,03) P. Przedpełski, Malczewski, Ł. Przedpełski, Czaja
8. (65,60) Gaschka, Cyfer, Ł Kaczmarek, Rempała
9. (66,28) D. Kaczmarek, Nowak, Adamczewski, Strzelec (w/u)
10. (67,25) Ł. Przedpełski, P. Przedpełski, Gaschka, Rempała
11. (66,03) Czaja, Strzelec, Łęgowik, Adamczewski 
12. (65,56) Cyfer, Nowak, Piosicki, Walasek
13. (66,22) Czaja, Malczewski, Gaschka, Cyło
14. (66,97) Cyfer, Cyran, Zgardziński, Adamczewski (d4)
15. (66,19) P. Przedpełski, Pulczyński, Nowak, D. Kaczmarek

Autor: Paweł Hekman / źródło: www.falubaz.com

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close