czwartek , 8 Grudzień 2016
Home / Sport / Żużel / Jonsson mistrzem Szwecji
fot. Mateusz Kucza
(fot. Mateusz Kucza)

Jonsson mistrzem Szwecji

Wyniki:
1. Andreas Jonsson – 13+3 (3,3,3,1,3)
2. Fredrik Lindgren – 11+2 (3,3,u,2,3)
3. Antonio Lindbaeck – 10+3+1 (t,3,3,2,2)
4. Jonas Davidsson – 12+0 (3,3,2,3,1)
5. Thomas H. Jonasson – 9+2 (2,2,2,1,2)
6. Peter Karlsson – 10+1 (3,1,3,3,0)
7. Linus Sundstroem – 9+0 (2,1,3,0,3)
8. Sebastian Alden – 7 (1,2,1,3,w)
9. Kim Nilsson – 6 (2,0,1,3,0)
10. Daniel Nermark – 6 (2,2,2,d,0)
11. Eric Andersson – 6 (0,1,2,2,1)
12. Daniel Davidsson – 5 (1,2,1,1,u)
13. Mikael Max – 5 (1,w,1,2,1)
14. Anton Rosen – 4 (1,0,1,2)
15. Peter Ljung – 3 (0,0,u,0,3)
16. Ludvig Lindgren – 3 (1,0,0,d,2)
17. Pontus Aspgren – 0 (w,-,-,-,-)
18. David Ruud – 0 (d,-,-,-,-)
 
Bieg po biegu:
1. F.Lindgren, Nilsson, L.Lindgren, Ljung
2. Karlsson, Jonasson, D.Davidsson (Lindbaeck t), Aspgren (w/u)
3. Jonsson, Nermark, Alden, Ruud (d)
4. J.Davidsson, Sundstroem, Max, Andersson
5. Jonsson, Jonasson, Andersson, L.Lindgren
6. J.Davidsson, Alden, Karlsson, Nilsson
7. Lindbaeck, Nermark, Sundstroem, Ljung
8. F.Lindgren, D.Davidsson, Rosen, Max (w/2min)
9. Karlsson, Nermark, Max, L.Lindgren
10. Sundstroem, Jonasson, Nilsson, Rosen
11. Jonsson, J.Davidsson, D.Davidsson, Ljung (u)
12. Lindbaeck, Andersson, Alden, F.Lindgren (u)
13. J.Davidsson, Lindbaeck, Rosen, L.Lindgren (d)
14. Nilsson, Andersson, D.Davidsson, Nermark (d)
15. Alden, Max, Jonasson, Ljung
16. Karlsson, F.Lindgren, Jonsson, Sundstroem
17. Sundstroem, L.Lindgren, D.Davidsson (u), Alden (w/u)
18. Jonsson, Lindbaeck, Max, Nilsson
19. Ljung, Rosen, Andersson, Karlsson
20. F.Lindgren, Jonasson, J.Davidsson, Nermark
 
Półfinał (miejsca 4-7, najlepszy do finału):
21. Lindbaeck, Jonasson, Karlsson, Sundstroem
 
Finał (miejsca 1-3 i najlepszy z półfinału):
22. Jonsson, F.Lindgren, Lindbaeck, J.Davidsson
 
wyniki: sportowefakty.pl

Autor: Jakub Lesiński

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close