niedziela , 4 Grudzień 2016
Home / Sport / Żużel / Informacje organizacyjne dotyczące prezentacji Falubazu
fot.
(fot. )

Informacje organizacyjne dotyczące prezentacji Falubazu

Od godziny 18:30. kibice Falubazu Zielona Góra zaplanowali doping, w tym czasie na ogromnym 24 metrowym ekranie LED w pokazie slajdów zostaną przypomniane najbardziej spektakularne zdarzenia z sezonu 2009.
 
Prezentacja rozpocznie się o godzinie 19:00. Pierwszą postacią, która wyłoni się z chaosu, niczym ten na pierwszym łuku przy W69, będzie zielonogórski kabareciarz Przemek “Sasza” Żejmo 0 współprowadzący Prezentację Falubazu Zielona Góra na sezon 2010. Drugi prowadzący pojawi się około 30 minut później. Jest to człowiek, który od wielu lat komentuje sport w TVP.
 
Kilka minut po 19:00 Robert Dowhan zapowie film “Droga Falubazu Do Złota”. Film wzbudził mnóstwo kontrowersji podczas Gali Sportu Żużlowego w styczniu w zielonogórskiej filharmonii. Czy film faktycznie jest manipulacją, jak twierdzą osoby, które tego filmu nigdy nie widziały, będą mogli ocenić wszyscy zgromadzeni w amfiteatrze osobiście. Równocześnie od środy film w cenie 10 PLN będzie można kupić w wersji DVD. Film dostępny będzie przed amfiteatrem oraz w Sklepie Kibica w Galerii Focus Mall.
 
Zanim na scenie około 20:10 pojawią się trenerzy i wszyscy krajowi i zagraniczni seniorzy Falubazu Zielona Góra, zaprezentuje się 10-osobowy zespół Cheerleaders Wrocław, znany z programu “Mam Talent” oraz muzyczna gwiazda wieczoru zespół “IRA”. Jak zwykle w przypadku prezentacji Falubazu Zielona Góra koncert na żywo, a zespół wystąpi w pełnym składzie.
 
Przed finałem prezentacji, który uatrakcyjnią i oświetlą nieomal wszyscy członkowie Falubaz Net Fans, jeden z krajowych zawodników Falubazu Zielona Góra zostanie nominowany na kapitana drużyny.
 
Widowisko zakończy się około godziny 21:00.
 

Autor: Radio Index

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close