Home / Sport / Żużel / Hancok ze złotem, Jonsson ze srebrem!
fot.
(fot. )

Hancok ze złotem, Jonsson ze srebrem!

Wyniki zawodów w Gorzowie:
1. Greg Hancock (USA) – 11 (3,3,2,3)
2. Nicki Pedersen (Dania) – 10 (3,2,3,2)
3. Emil Sajfutdinow (Rosja) – 8 (0,2,3,3)
4. Tomasz Gollob (Polska) – 8 (1,2,3,2)
5. Darcy Ward (Australiga) – 7 (3,1,0,3)
6. Chris Harris (Wlielka Brytania) – 7 (1,3,3,w)
7. Adreas Jonsson (Szwecja) – 7 (2,3,0,2)
8. Chris Holder (Australia) – 6 (2,0,1,3)
9. Jarosław Hampel (Polska) – 6 (3,2,0,1)
10. Jason Crump (Australia) – 6 (1,3,1,1)
11. Fredrik Lindgren (Szwecja) – 5 (0,1,2,2)
12. Janusz Kołodziej (Polska) – 5 (2,0,2,1)
13. Kenneth Bjerre (Dania) – 4 (2,1,1,0)
14. Artiom Łaguta (Rosja) – 3 (1,0,2,0)
15. Antonio Lindbaeck (Szwecja) – 3 (0,1,1,1)
16. Rune Holta (Polska) – 0 (w,0,w,0)
 
Bieg po biegu:
1. Pedersen, Kołodziej, Harris, Holta (w)
2. Hancock, Holder, Łaguta, Lindbaeck
3. Ward, Jonsson, Gollob, Lindgren
4. Hampel, Bjerre, Crump, Sajfutdinow
5. Jonsson, Pedersen, Bjerre, Holder
6. Crump, Gollob, Lindbaeck, Kołodziej
7. Harris, Sajfutdinow, Lindgren, Łaguta
8. Hancock, Hampel, Ward, Holta
9. Pedersen, Lindgren, Lindbaeck, Hampel
10. Sajfutdinow, Kołodziej, Holder, Ward
11. Harris, Hancock, Crump, Jonsson
12. Gollob, Łaguta, Bjerre, Holta (w)
13. Ward, Pedersen, Crump, Łaguta
14. Hancock, Lindgren, Kołodziej, Bjerre
15. Holder, Gollob, Hampel, Harris (w)
16. Sajfutdinow, Jonsson, Lindbaeck, Holta
 
Klasyfikacja generalna GP:
1. Greg Hancock 165 pkt.
2. Andreas Jonsson 125 pkt.
3. Jarosław Hampel 123 pkt.
4. Jason Crump 110 pkt.
5. Tomasz Gollob 106 pkt.
6. Emil Sajfutdinov 106 pkt.
7. Chris Holder 101 pkt.
8. Kenneth Bjerre 97 pkt.
9. Fredrik Lindgren 90 pkt.
10. Nicki Pedersen 89 pkt.
11. Chris Harris 74 pkt.
12. Antonio Lindbeack 72 pkt.
13. Rune Holta 53 pkt.
14. Janusz Kołodziej 50 pkt.
15. Artiom Łaguta 28 pkt.
 
wyniki: sportowefakty.pl
fot. sport.24.pl

Autor: Radio Index

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close