ŻUŻEL:

Hancock najlepszy w Pradze

Wyniki:
1. Greg Hancock (USA) – 23 (3,2,3,3,3,3,6) + 1 miejsce w finale
2. Jarosław Hampel (Polska) – 19 (2,3,3,3,2,2,4) + 2 miejsce w finale
3. Tomasz Gollob (Polska) – 17 (3,3,3,2,1,3,2) + 3 miejsce w finale
4. Jason Crump (Australia) – 13 (3,3,2,1,2,2,0) + 4 miejsce w finale
5. Chris Holder (Australia) – 9 (3,3,1,0,2,w)
6. Nicki Pedersen (Dania) – 9 (2,1,2,0,3,1)
7. Kenneth Bjerre (Dania) – 9 (2,1,2,3,1,0)
8. Fredrik Lindgren (Szwecja) – 9 (1,2,2,2,1,1)
9. Andreas Jonsson (Szwecja) – 8 (2,2,1,1,2)
10. Rune Holta (Polska) – 7 (0,0,1,3,3)
11. Emil Sajfutdinow (Rosja) – 6 (1,2,w,0,3)
12. Antonio Lindbaeck (Szwecja) – 6 (1,1,1,2,1)
13. Matej Kus (Czechy) – 3 (0,0,3,0,0)
14. Chris Harris (Wielka Brytania) – 3 (d,1,0,2,0)
15. Artiom Łaguta (Rosja) – 2 (1,0,0,1,0)
16. Janusz Kołodziej (Polska) – 1 (0,0,0,1,0)
 
R1. Lukas Dryml (Czechy) – NS
R2. Zdenek Simota (Czechy) – NS
  
Bieg po biegu:
1. Holder, Jonsson, Lindbaeck, Holta
2. Gollob, Bjerre, Łaguta, Kołodziej
3. Crump, Pedersen, Lindgren, Harris (d)
4. Hancock, Hampel, Sajfutdinow, Kus
5. Hampel, Jonsson, Pedersen, Łaguta
6. Holder, Sajfutdinow, Harris, Kołodziej
7. Crump, Hancock, Bjerre, Holta
8. Gollob, Lindgren, Lindbaeck, Kus
9. Kus, Crump, Jonsson, Kołodziej
10. Hancock, Lindgren, Holder, Łaguta
11. Gollob, Pedersen, Holta, Sajfutdinow (w)
12. Hampel, Bjerre, Lindbaeck, Harris
13. Bjerre, Lindgren, Jonsson, Sajfutdinow
14. Hampel, Gollob, Crump, Holder
15. Holta, Harris, Łaguta, Kus
16. Hancock, Lindbaeck, Kołodziej, Pedersen
17. Hancock, Jonsson, Gollob, Harris
18. Pedersen, Holder, Bjerre, Kus
19. Holta, Hampel, Lindgren, Kołodziej
20. Sajfutdinow, Crump, Lindbaeck, Łaguta
 
Półfinały:
21. Hancock, Crump, Pedersen, Bjerre
22. Gollob, Hampel, Lindgren, Holder (w)
 
Finał:
23. Hancock (6), Hampel (4), Gollob (2), Crump (0)
 
Wyniki: sportowefakty.pl

Autor: Łukasz Radkiewicz

Zobacz więcej

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Back to top button
0:00
0:00