czwartek , 8 Grudzień 2016
Home / Sport / Żużel / Hancock drugi w Grand Prix Szwecji
fot. Wojciech Gąsiewski
(fot. Wojciech Gąsiewski)

Hancock drugi w Grand Prix Szwecji

Wyniki:
1. Chris Holder (Australia) – 10 (2,3,3,2)
2. Greg Hancock (USA) – 10 (3,2,2,3)
3. Antonio Lindbaeck (Szwecja) – 9 (3,3,3,u)
4. Janusz Kołodziej (Polska) – 9 (2,2,3,2)
5. Emil Sajfutdinow (Rosja) – 8 (1,1,3,3)
6. Thomas H. Jonasson (Szwecja) – 8 (1,3,2,2)
7. Jason Crump (Australia) – 6 (3,3,w,-,-)
8. Andreas Jonsson (Szwecja) – 6 (0,2,1,3)
9. Tomasz Gollob (Polska) – 6 (1,0,2,3)
10. Fredrik Lindgren (Szwecja) – 6 (3,1,1,1)
11. Jarosław Hampel (Polska) – 5 (1,1,2,1)
12. Nicki Pedersen (Dania) – 4 (2,0,d,2)
13. Chris Harris (Wielka Brytania) – 4 (0,2,1,1)
14. Kenneth Bjerre (Dania) – 2 (2,u,0,w)
15. Rune Holta (Polska) – 1 (0,1,0,0)
16. Artiom Łaguta (Rosja) – 1 (w,0,1,0)
R1. Simon Gustafsson (Szwecja) – 1 (1)
R2. Dennis Andersson (Szwecja) – 0 (0)
 
Bieg po biegu:
1. Lindbaeck, Bjerre, Sajfutdinow, Jonsson
2. Crump, Kołodziej, Gollob, Holta
3. Hancock, Pedersen, Jonasson, Łaguta (w/2x)
4. Lindgren, Holder, Hampel, Harris
5. Crump, Hancock, Lindgren, Bjerre (u4)
6. Holder, Kołodziej, Sajfutdinow, Pedersen
7. Jonasson, Jonsson, Hampel, Gollob
8. Lindbaeck, Harris, Holta, Łaguta
9. Kołodziej, Jonasson, Harris, Bjerre
10. Sajfutdinow, Hampel, Łaguta, Crump (w/u)
11. Holder, Hancock, Jonsson, Holta
12. Lindbaeck, Gollob, Lindgren, Pedersen (d4)
13. Gollob, Holder, Gustafsson, Łaguta (Bjerre – w/2min)
14. Sajfutdinow, Jonasson, Lindgren, Holta
15. Jonsson, Pedersen, Harris, Andersson
16. Hancock, Kołodziej, Hampel, Lindbaeck (u3)
 
wyniki: sportowefakty.pl

Autor: Radio Index

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close