niedziela , 11 Grudzień 2016
Home / Sport / Żużel / Falubaz za burtą w MPPK! [mp3]
(fot. Marcin Krzywicki)

Falubaz za burtą w MPPK! [mp3]

I. Marma Hadykówka Rzeszów 25 pkt.
13. Rafał Okoniewski 17 (3,3,3,3,2,3)
14. Maciej Kuciapa – 8 (2,2,0,2,1,1)
 
II. Start Gniezno 24 pkt.
3. Krzysztof Jabłoński – 14 (2,2,3,3,2,2)
4. Michał Szczepaniak – 10 (3,3,1,-,3,0)
16. Adrian Gomólski – 0 (0)
 
III. Falubaz Zielona Góra 22pkt.
9. Piotr Protasiewicz – 10 (2,w,2,2,1,3)
10. Rafał Dobrucki – 12 (3,3,1,1,2,2)
19. Patryk Dudek NS
 
IV. RKM ROW Rybnik 17 pkt.
5. Mariusz Węgrzyk – 9 (3,1,2,-,3,1)
6. Sławomir Pyszny – 4 (2,0,0,2,u,0)
17. Kamil Fleger – 3 (3)
 
V. CKM Włókniarz Częstochowa 16 pkt.
7. Sławomir Drabik – 1 (1,u/-,-,-,-,-)
8. Krzysztof Słaboń – 11 (0,2,2,1,3,3)
18. Kamil Cieślar – 4 (1,0,0,2,1)
 
VI. Kolejarz Opole 14 pkt.
1. Michał Mitko – 12 (1,1,3,3,3,1)
2. Adam Pawliczek – 0 (d,d,-,-,-,-)
15. Marcin Piekarski – 2 (1,1,0,d)
 
VII. KSM Krosno 8 pkt.
11. Grzegorz Knapp (1,1,2,1,1,2
12. Paweł Staszek NS (-,-,-,-,-,-,)
 
Bieg po biegu:
1. Szczepaniak, Jabłoński, Mitko, Pawliczek (d)
2. Węgrzyk, Pyszny, Drabik, Słaboń
3. Dobrucki, Protasiewicz, Knapp
4. Okoniewski, Kuciapa, Mitko, Pawliczek (d)
5. Szczepaniak, Jabłoński, Węgrzyk, Pyszny
6. Dobrucki, Słaboń, Cieślar
7. Okoniewski, Kuciapa, Kanpp
8. Mitko, Węgrzyk, Piekarski, Fleger
9. Jabłoński, Słaboń, Szczepaniak, Cieślar
10. Okoniewski, Protasiewicz, Dobrucki, Kuciapa
11. Mitko, Knapp, Piekarski
12. Jabłoński, Protasiewicz, Dobrucki, Gomólski
13. Fleger, Pyszny, Knapp
14. Okoniewski, Kuciapa, Słaboń, Cieślar
15. Mitko, Dobrucki, Protasiewicz, Piekarski
16. Szczepaniak, Jabłoński, Knapp
17. Węgrzyk, Okoniewski, Kuciapa, Pyszny (u2)
18. Słaboń, Cieślar, Mitko, Piekarski (d)
19. Okoniewski, Jabłoński, Kuciapa, Szczepaniak
20. Protasiewicz, Dobrucki, Węgrzyk, Pyszny
21. Słaboń, Knapp, Cieślar
Wyniki: Sportowe Fakty

Autor: Marcin Krzywicki

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close