Home / Sport / Żużel / Falubaz w półfinale, rywal (jeszcze) nie znany [MP3]
(fot. Mateusz Kucza)

Falubaz w półfinale, rywal (jeszcze) nie znany [MP3]

PGE Marma Rzeszów 30:

1. Chris Harris 6 (2,1,0,1,2)
2. Maciej Kuciapa 0 (0,0,-,d)
3. Rafał Okoniewski 10+1 (3,2,2,1*,1,1)
4. Lee Richardson 0 (0,0,-,0)
5. Jason Crump 11 (2,3,2,1,3,0)
6. Dawid Lampart 3+2 (1,1*,0,0,1*)
7. Łukasz Kret 0 (0,-,0)
 
Stelmet Falubaz Zielona Góra 60:
9. Greg Hancock 8+2 (3,1*,3,1*,0)
10. Grzegorz Zengota 5+1 (1,2,0,2*)
11. Andreas Jonsson 11+3 (1*,3,2*,2*,3)
12. Jonas Davidsson 12+1 (2,2*,3,2,3)
13. Piotr Protasiewicz 12 (3,3,3,3,-)
14. Patryk Dudek 9+1 (3,1,3,2*)
15. Kacper Rogowski 3+1 (2*,0,1)
 
Bieg po biegu:
1. Dudek, Rogowski, Lampart, Kret 5:1
2. Hancock, Harris, Zengota, Kuciapa 4:2 (9:3)
3. Okoniewski, Davidsson, Jonsson, Richardson 3:3 (12:6)
4. Protasiewicz, Crump, Lampart, Rogowski 3:3 (15:9)
5. Jonsson, Davidsson, Harris, Kuciapa 5:1 (20:10)
6. Protasiewicz, Okoniewski, Rogowski, Richardson 4:2 (24:12)
7. Crump, Zengota, Hancock, Lampart 3:3 (27:15)
8. Protasiewicz, Okoniewski, Dudek, Harris 4:2 (31:17)
9. Hancock, Crump, Okoniewski, Zengota 3:3 (34:20)
10. Davidsson, Jonsson, Crump, Kret 5:1 (39:21)
11. Protasiewicz, Zengota, Okoniewski, Kuciapa (d4) 5:1 (44:22)
12. Dudek, Jonsson, Harris, Lampart 5:1 (49:23)
13. Crump, Davidsson, Hancock, Richardson 3:3 (52:26)
14. Jonsson, Harris, Lampart, Hancock 3:3 (55:29)
15. Davidsson, Dudek, Okoniewski, Crump 5:1 (60:30)
 
Rywala podopiecznych trenera Marka Cieślaka poznamy w najbliższą niedzielę, po rozegraniu dwóch pozostałych spotkań I rundy play-off.

Autor: Jakub Lesiński, Maciej Juszczak

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close