niedziela , 11 Grudzień 2016
Home / Sport / Żużel / Falubaz przegrywa, ale broni drugiego miejsca
(fot. )

Falubaz przegrywa, ale broni drugiego miejsca

Falubaz Zielona Góra
1. Rafał Dobrucki (2,2,2,3,3) 12
2. Niels Kristian Iversen (0,1*,1*,1,0) 3+2
3. Piotr Protasiewicz (3,2,3,0,1) 9
4. Fredrik Lindgren (1,1,0,0) 2
5. Grzegorz Walasek (1,1,3,2,1) 8
6. Patryk Dudek (3,0,0,-,-) 3
7. Janusz Baniak (1,2*,u) 3+1

Włókniarz Częstochowa
9. Tomasz Gapiński (1,3,2,1,2*) 9+1
10. Sławomir Drabik (3,2*,1*,3,0) 9+2
11. Lee Richardson (0,0,0,1) 1
12. Nicki Pedersen (2,3,1,3,3) 12
13. Greg Hancock (2*,3,3,2*,2) 12+2
14. Borys Miturski (2,-,-,-,2) 4
15. Tai Woffinden (0,3,d,0) 3

Bieg po biegu:
1. Dudek, Miturski, Baniak, Woffinden 2-4
2. Drabik, Dobrucki, Gapiński, Iversen 4-2 (6-6)
3. Protasiewicz, Pedersen, Lindgren, Richardson 2-4 (8-10)
4. Woffinden, Hancock, Walasek, Dudek 5-1 (13-11)
5. Pedersen, Dobrucki, Iversen, Richardson 3-3 (16-14)
6. Hancock, Protasiewicz, Lindgren, Woffinden (d4) 3-3 (19-17)
7. Gapiński, Drabik, Walasek, Dudek 5-1 (24-18)
8. Hancock, Dobrucki, Iversen, Woffinden 3-3 (27-21)
9. Protasiewicz, Gapiński, Drabik, Lindgren 3-3 (30-24)
10. Walasek, Baniak, Pedersen, Richardson 1-5 (31-29)
11. Drabik, Hancock, Iversen, Protasiewicz 5-1 (36-30)
12. Dobrucki, Miturski, Richardson, Baniak (u4) 3-3 (39-33)
13. Pedersen, Walasek, Gapiński, Lindgren 4-2 (43-35)
14. Pedersen, Gapiński, Walasek, Iversen 5-1 (48-36)
15. Dobrucki, Hancock, Protasiewicz, Drabik 2-4 (50-40)
wyniki za sportowefakty.pl

W Sportowym Salonie Fryzjerskim na żywo rozmawialiśmy z trenerem Falubazu Zielona Góra Piotrem Żytą. Rozmowa poniżej.

Autor: Hubert Brzozowski, Marcin Krzywicki

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close