czwartek , 8 Grudzień 2016
Home / Sport / Żużel / Falubaz drugi w pierwszej rundzie ZLM
fot. Marcin Krzywicki
(fot. Marcin Krzywicki)

Falubaz drugi w pierwszej rundzie ZLM

Dalsze miejsca przypadły Unii Leszno i Caelum Stali Gorzów. W drużynie trenera Andrzej Huszczy punkty zdobyli: Aleksandr Loktajew 8, Kacper Rogowski 7, Adam Strzelec 5 i Łukasz Sówka 4.
 
Klasyfikacja końcowa:
 
Unibax Toruń 31 punkty:
5. Bartosz Pietrykowski 5 (2,0,3,0)
6. Emil Pulczyński 9 (3,3,3,0)
7. Kamil Pulczyński 6 (3,3,0,d)
8. Darcy Ward 11 (3,3,3,2)
 
 
Falubaz Zielona Góra 24:
1. Łukasz Sówka 4 (0,2,1,1)
2. Kacper Rogowski 7 (0,2,2,3)
3. Adam Strzelec 5 (2,1,1,1)
4. Aleksandr Loktajew 8 (3,1,1,3)
 
Caelum Stal Gorzów 18:
9. Bartosz Zmarzlik 9 (1,2,3,3)
10. Łukasz Cyran 7 (1,2,2,2)
11. Adrian Wojewoda 3 (w,1,0,2)*
12. Paweł Parys 2 (1,1,d,0)
 
Unia Leszno 18:
13. Piotr Pawlicki J 2 (w,-,0,2)
14. Damian Michalski 3 (w,w,2,1)
15. Kamil Adamczewski 7 (2,3,2,u)
16. Tobiasz Musielak 6 (2,w,1,3)
20. Mateusz Łukaszewski 0 (0)
 
Bieg po biegu:
1. Loktajew, Pietrykowski, Parys, Michalski (w/2min)
2. E.Pulczyński, Strzelec, Wojewoda (w/2min), Pawlicki (w/u)
3. Ward, Adamczewski, Zmarzlik, Rogowski
4. K.Pulczyński, Musielak, Cyran, Sówka
5. E.Pulczyński, Zmarzlik, Loktajew, Musielak (w2/min)
6. Adamczewski, Cyran, Strzelec, Pietrykowski
7. K.Pulczyński, Rogowski, Parys, Łukaszewski
8. Ward, Sówka, Wojewoda, Michalski (w/u)
9. Ward, Cyran, Loktajew, Pawlicki
10. Zmarzlik, Michalski, Strzelec, K.Pulczyński
11. Pietrykowski, Rogowski, Musielak, Wojewoda
12. E.Pulczyński, Adamczewski, Sówka, Parys (d)
13. Musielak, Ward, Strzelec, Parys
14. Loktajew, Wojewoda, K.Pulczyński (d), Adamczewski (u)
15. Rogowski, Cyran, Michalski, E. Pulczyński
16. Zmarzlik, Pawlicki, Sówka, Pietrykowski

Autor: Jakub Lesiński

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close