niedziela , 4 Grudzień 2016
Home / Sport / Pozostałe / Męskie serwowanie
fot. Łukasz Radkiewicz
KU AZS UZ, siatkówka (fot. Łukasz Radkiewicz)

Męskie serwowanie

Podobnie jak w przypadku dziewcząt w czołówce znajduje się LO VII, które uznaje wyższość jedynie Zespółu Szkół Budowlanych dzięki różnicy dwóch małych punktów. Wszystko wskazuje na to, że obydwa wcześniej wymienione zespoły stoczą ze sobą decydujący bój o pierwszą lokatę w tabeli. 5. kolejka okazała się bardzo jednostronna, po za spotkaniem LO VII z Zespołem Szkół Ekonomicznych, które zakończyło się po tiebreaku wszystkie pojedynki rozstrzygnęły się wdwóch setach.

WYNIKI 5. KOLEJKI:

MECZ

WYNIK

VII LO – III LO        

2 : 0 (-20, -16)

I LO – ZSEiS 

2 : 0 (-21, -18)

ZSB – V LO  

2 : 0 (-12, -7)

ZSE -ZST                 

0 : 2 (20, 19)

ZST – III LO

2 : 0 (-18, -20)

VII LO – ZSE           

2 : 1 (-18, 23, -12)

ZSB – I LO

2 : 0 (-15, -23)

ZSEiS – V LO           

2 : 0 (-22, -22)

 

 

TABELA PO 5. KOLEJCE

miejsce

szkoła

mecze

punkty

sety

małe punkty

1.

Zespół Szkół Budowlanych

5

10

10 : 1

261 : 171

2.

VII Liceum Ogólnokształcące

5

10

10 : 1

263 : 175

3.

I Liceum Ogólnokształcące

5

8

6 : 4

223 : 200

4.

Zespół Szkół Technicznych

5

8

6 : 4

198 : 208

5.

Zespół Szkół Ekonomicznych

5

7

6 : 7

262 : 261

6.

Zespół Szkół Elektronicznych i Samochodowych

5

7

5 : 6

228 : 246

7.

III Liceum Ogólnokształcące

5

5

0 : 10

170 : 250

8.

V Liceum Ogólnokształcące

5

5

0 : 10

156 : 250

 

 

Autor: Jan Ratajczak

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close