Home / Kultura / Pozostałe / Trzepak na stojaka po raz drugi
Trzepak (fot. archiwum)

Trzepak na stojaka po raz drugi

Pojawią się na nim Karol Kopiec oraz Antoni Syrek-Dąbrowski, który wystąpi w miejsce anonsowanego wcześniej Michała Sufina. Pierwszy z nich działa na scenie od 2008 roku. Jest współorganizatorem pierwszych w Warszawie cyklicznych imprez stand- upowych. Wystąpił również w obu sezonach Comedy Central Prezentuje: Stand-up. Można było go oglądać na największych konkursach i przeglądach komediowych (m.in. Warszawski festiwal Stand-upu) oraz festiwalach kabaretowych takich jak.: krakowska PAKA, Lidzbarskie Wieczory Humoru i Satyry, czy wreszcie Festiwal Kabaretu w Zielonej Górze. Jest ceniony zarówno w środowisku stand-up-erów jak i kabaretowym. Antoni to natomiast polski komik uprawiający stand-up comedy, scenarzysta oraz aktor. Karierę rozpoczął w 2010 roku występując w warszawskich klubach, a także współorganizując Festiwal Młodego Stand-upu "Na Ostro, Bez Kagańca!". Jego telewizyjny debiut miał miejsce w "HBO Stand-up Comedy Club", następnie można było go widzieć w obu sezonach "Comedy Central Prezentuje". Uwaga! W poniższych klipach mogą pojawić się słowa wulgarne!

Warto też dodać, że podczas tego wieczoru każdy będzie miał możliwość spróbowania swoich sił w stand upie. Organizatorzy otwierają bowiem scenę Open Mic, więc każdy kto czuje się na siłach może spróbować rozbawić publiczność. Gospodynią wieczoru będzie Katarzyna Sobieszek z kabaretu Made In China. Druga edycja trzepakowego Stand Upu odbędzie się jutro, 12 marca, o godzinie 21. Wstęp kosztuje 20 zł, a bilety można nabywać na Trzepaku.

Autor: Michał Cierniak

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close