KULTURA:

Przepisy studentki Kory :-) Część 9.

Jeśli znacie fajne przepisy, zróbcie kilka zdjęć i dajcie nam znak! gazeta@uzetka.pl – w temacie maila “mój przepis” 🙂
 
 
 
 
 
 
 
 
CHMURA SAŁATY

Składniki:
kapusta pekińska
kukurydza z puszki
papryka
słonecznik łuskany
sól, pieprz
sos czosnkowy

Sposób przyrządzenia:
1. Pokrój kapustę, wrzuć do niej kukurydze i pokrojoną w kostkę paprykę
2. Podsmaż słonecznik na patelni i dodaj go do sałatki
3. Dopraw solą, pieprzem i polej sosem.
 
Smacznego!
 
 
 
 
 

Autor: Kornelia Kornosz, fot. Wojciech Waloch

Zobacz więcej

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Back to top button
0:00
0:00