Home / Informacje / Uczelnia / Dowiedz się więcej na temat euro
fot. Gregor
(fot. Gregor)

Dowiedz się więcej na temat euro

Studia kierowane są do osób z wyższym wykształceniem, absolwentów studiów licencjackich i magisterskich,  przedsiębiorców,  nauczycieli ekonomii i pracowników administracji samorządowej. Jak zaznaczają organizatorzy, głównym celem projektu jest przekazanie wszechstronnej wiedzy na temat procesu wymiany narodowej waluty oraz mechanizmów funkcjonowania strefy euro. Zajęcia będą się odbywać w soboty i niedziele w wymiarze 14 spotkań. Zakres zajęć wynosi od 10 do 15 godzin. Eksperci z zakresu funkcjonowania strefy euro będą przekazywać studentom wiedzę na temat aktualnych zagadnień ekonomicznych w wymiarze krajowym i międzynarodowym oraz bieżących wydarzeń związanych z rynkiem finansowym. Planowane są także dyskusje między uczestnikami zajęć.

Studia zaplanowane są na okres trwający od października br. do czerwca 2013 roku. Opłata rekrutacyjna wynosi 300 zł. Na studia zostanie przyjętych 60 osób. Wymagane dokumenty to dyplom ukończenia studiów wyższych, podanie na studia podyplomowe, 2 zdjęcia, dowód uiszczenia opłaty rekrutacyjnej (oryginał), kserokopia dowodu osobistego oraz CV. Dokumenty będą przyjmowane w Sekretariacie Prorektora ds. Jakości Kształcenia Uniwersytetu Zielonogórskiego, ul. Licealna 9, Rektorat UZ, 65-246 Zielona Góra, pokój 115 godz. 8.00-15.00, tel: (68) 3283170, 504132426. Ogłoszenie wyników rekrutacji nastąpi 15 października.

 

Więcej informacji znajdziecie pod adresem www-old.wez.uz.zgora.pl/projekt_nbp/index.html.

Autor: Damian Łobacz

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close