poniedziałek , 5 Grudzień 2016
Home / Informacje / Polska i Świat / “SPINACZ”, czyli nauka i biznes
fot. www.spinacz.edu.pl
Zaproszenie na konferencję (fot. www.spinacz.edu.pl)

“SPINACZ”, czyli nauka i biznes

Tematy poruszone przez prelegentów będą dotyczyć roli wolnego i otwartego oprogramowania w gospodarce oraz współpracy między środowiskiem biznesu i nauki. Do grona zaproszonych gości należą m.in.: prof. Marek Niezgódka z Uniwersytetu Warszawskiego, Marcin Madey, Prezes i Dyrektor generalny Novell Polska, Sebastian Rutka z firmy Samsung oraz zwycięzcy konkursu na „Najlepszy projekt akademicki Open Source”.

Konferencja odbędzie 22 maja w Auli Małej na Politechnice Warszawskiej w godzinach od 10.00 do 16.00. Udział w konferencji jest bezpłatny. Organizatorzy zapewniają materiały konferencyjne oraz obiad. Na konferencję zaproszeni są  pracownicy naukowi, studenci, przedstawiciele szeroko pojętego sektora nauki , przedstawiciele sektora biznesu, przedsiębiorcy  oraz wszyscy chętni.

Aby wziąć udział w konferencji należy wypełnić formularz zgłoszeniowy na stronie  www.spinacz.edu.pl/event/3/ lub spinacz.edu.pl/events/signup/ (użytkownicy niezarejestrowani w serwisie  powinni najpierw odwiedzić stronę www.spinacz.edu.pl).

Projekt Internetowa ogólnopolska baza informatycznych projektów badawczych otwartej innowacji – „Platforma współpracy – SPINACZ" realizowany jest w ramach Programu „Kreator innowacyjności – wsparcie innowacyjnej przedsiębiorczości akademickiej" oraz dofinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju. Za pomocą serwisu przedstawiciele świata nauki i świata biznesu mają okazję nawiązać ze sobą stałą współpracę w zakresie innowacyjnych rozwiązań informatycznych oraz innych kontaktów biznesowych.

Autor: Damian Łobacz

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

X

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informcji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close